Ново изследване на Afun се стреми да разгадае най-добрата поза в

...
Ново изследване на Afun се стреми да разгадае най-добрата поза в
Коментари Харесай

Пътят към женския оргазъм минава през...

Ново проучване на Afun се стреми да разгадае най-добрата поза в секса за хетеросексуални дами, когато става въпрос за постигане на оргазъм. И отговорът, до който учените доближават, е добрата старомодна мисионерска поза. Само при изискване обаче че има възглавница, сложена под дупето на дамата, тъй че тазът ѝ да е леко издигнат.

Както се оповестява в списание , двойка откриватели от частната гинекологична клиника New H Medical в Ню Йорк оценяват най- " сполучливата " позиция за реализиране на женски оргазъм, като в детайли разглеждат кръвния поток в клитора преди и след секс в пет пози.

Това са лице в лице, когато дамата е от горната страна, лице в лице в седнало състояние, лице в лице, в случай че мъжът е от горната страна (с и без възглавница), и проникване, когато дамата е на колена - поза, известна леко грубовато и като " задна прашка ". 
 Снимка 580910
 

Учените откриват, че притокът на кръв към клитора се усилва във всяка една поза, с изключение на кучешката. Те откриват също, че сношение лице в лице, когато мъжът е от горната страна (известна още като мисионерска) с възглавница под таза на дамата, е най-успешното за предизвикателство на кръвообращението на клитора.

" При " задната прашка "  се основава минимум пряк контакт с клитора, което води до нищожно нарастване на кръвния поток спрямо позициите лице в лице ", пишат създателите на проучването.

Преди да създадем прибързани изводи обаче, има някои предизвестия, които би трябвало да вземем поради, когато преглеждаме тези резултати. Първо, изследването включва само една хетеросексуална двойка, тъй че сигурно няма гаранция, че направените изводи са годни за всички. 
 Снимка 580911
 

Според проучването, това е " здрава двойка лекари - и двамата на 32 години ", които са " добре познати на откривателите ". Сексът под зоркия взор на двама откриватели не е внушителен за това по какъв начин множеството хора се забавляват в леглото, само че въпреки всичко е нещо, което си коства да опитаме.  

Всъщност изследването преглежда дали е реализиран оргазъм, като прави оценка равнището на кръвния поток в клитора, което допуска полова възбуденост.

Имайки поради тези разяснения, значимо е да се спомене, че до сходни открития са стигали учените и в по-големи изследвания. Такова е проучването от 2020 година, по време на което са анкетирани почти 20 хиляди хетеросексуални човека от Чехия.

На тях са им били заложени въпроси за предпочитанията им към 13 полови пози. Изводите са, че когато искат да изживеят оргазъм, множеството хора са склонни да предпочитат позите лице в лице. Най-любимата поза на съвсем всички обаче се оказва лице в лице, когато дамата е от горната страна, уточняват от 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР